Organisatie

Bodemzorg Limburg was van 1994 tot 1997 onderdeel van Afvalverwijdering Limburg (AVL). Per december 1997 bestaat Bodemzorg Limburg als zelfstandige organisatie met de gemeenten in Limburg als aandeelhouders. Wij hebben géén commerciële doeleinden, maar geven invulling aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid van onze aandeelhouders. Namens hen heeft Bodemzorg Limburg de ‘eeuwigdurende’ zorg voor 15 gesloten stortplaatsen op zich genomen.  Sven Jacobs
directeur van Bodemzorg Limburg
Sven heeft zich als milieukundig ingenieur volop bezig gehouden met specifiek de bodemproblematiek, afvalvraagstukken en milieuzorgsystemen. Hij heeft leidinggevende functies vervuld bij o.a. het vml. Afvalverwijdering Limburg.
sjacobs@bodemzorglimburg.nl
Linkedin 

Lex Rijfkogel
projectmanager en heeft bij AVL en Attero een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van inrichting en beheer van stortplaatsen.
lrijfkogel@bodemzorglimburg.nl
Linkedin 

Bas Jenniskens
terreinbeheerder
bjenniskens@bodemzorglimburg.nl

 

Geertje Goossen
managementassistente
ggoossen@bodemzorglimburg.nl
Linkedin

Aandeelhouders
Aandeelhouders van Bodemzorg Limburg zijn:
de gemeenten Beek, Beekdaelen, Beesel, Bergen, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Meerssen, Mook en Middelaar, Nederweert, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal en Weert.

Raad van Commissarissen
De Raad van Commissarissen van Bodemzorg Limburg bestaat uit:
• de heer L.R.M. Radix, economisch consultant
• de heer ir. W.N. Hazeu, bestuurder Woonpunt
• mw. J.P.M. van Doorn-Spronken, voormalig Business Unit Manager Sitech Services DSM

Meer informatie over het profiel van de Raad van Commissarissen vindt u hier