Organisatie

Bodemzorg Limburg was van 1994 tot 1997 onderdeel van Afvalverwijdering Limburg (AVL). Per december 1997 bestaat Bodemzorg Limburg als zelfstandige organisatie met de gemeenten in Limburg als aandeelhouders. Wij hebben géén commerciële doeleinden, maar geven invulling aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid van onze aandeelhouders. Namens hen heeft Bodemzorg Limburg de ‘eeuwigdurende’ zorg voor 15 stortplaatsen op zich genomen.  Dick Rootert
directeur van Bodemzorg Limburg. Van 1991 tot en met 1997 was hij algemeen directeur van AVL en van 1998 tot en met 2002 directeur bij Essent Milieu, heden Attero genaamd. 

Lex Rijfkogel
projectmanager en heeft bij AVL en Attero een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van inrichting en beheer van stortplaatsen.

 

Geertje Goossen
managementassistente

 

Aandeelhouders
Aandeelhouders van Bodemzorg Limburg zijn:
de gemeenten Beek, Beesel, Bergen, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Meerssen, Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal en Weert.

Raad van Commissarissen
De Raad van Commissarissen van Bodemzorg Limburg bestaat uit:
• de heer L.R.M. Radix, economisch consultant
• de heer ir. W.N. Hazeu, bestuurder Wonen Limburg
• de heer drs. J.J.M. Tindemans, voormalig directeur Maastricht Aachen Airport

Meer informatie over het profiel van de Raad van Commissarissen vindt u hier